Tävla i vardagslydnad?

Kan man tävla i vardagslydnad?

Tja, varför inte, tänker vi och bjuder därför in till Apport hundskolas vardagslydnadsutmaning

En gång i veckan kommer vi ut med en ny utmaning som grundar sig i ett vardagslydnadsmoment, som till exempel inkallning eller koppelgående. Du som vill delta filmar din hund när ni tränar på utmaningen, lägger upp på vår Facebooksida och delar den för att få så många ”gilla” som möjligt. De fem bidrag som fått flest ”gilla” går till final och vi väljer ut en vinnare.

Alla kan vara med – oavsett förkunskaper eller nivå. Det handlar inte om att vara bäst, utan att delta och träna på ett kul sätt med din hund. I teorin kan alltså ett filmklipp på en hund som inte ens kommer på inkallning vinna om utmaningen är inkallning.

Den här första veckan är det just inkallning som är vår utmaning och här hittar du lite bra tips och råd om hur du kan träna och även en inspirationsfilm.

Du som deltar har chans att vinna en fin kampleksak och en långlina – två saker som är perfekta när det gäller träning av inkallning!

Lägg upp ditt filmklipp på Apport hundskolas Facebookssida senast torsdag 17 mars! Då avslutas tävlingen, en vinnare utses och nästa utmaning dyker upp.

Häng på! I sämsta fall får du en något mer vardagslydig hund, så du har inget att förlora!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *