Tjohooo, säsong två är här!

Sommaren är slut. Buhu, tänker du kanske. Men nej, gör inte det, för höstens intåg innebär en ny säsong av Apport hundskolas podd! Och just idag, tisdag 6:e september, är det premiär. Första avsnittet är släppt.

Vad pratas det om i det då tro? Jo, hur man kommer igång efter ett träningsuppehåll eller en träningssvacka. Vi snackar motivation för hundtränaren, helt enkelt.

Så se så, in och lyssna med er nu! Podden finns förstås som vanligt i de vanligasta poddapparna och på den här länken.

Välkomna till säsong två!

Sara och Mia

4 thoughts on “Tjohooo, säsong två är här!

 1. Sanna says:

  Hej!
  Jag hittade er pod i början av sommaren och har sen dess lyssnat igenom hela förra säsongen. Jag gillar verkligen er pod och blir så glad av att se att det kommer en till säsong nu i höst! :)

  Tack och heja er! :)

 2. Sara says:

  Hej!

  Vilken inspirerande pod och blogg! Ni pratar om instagram och youtube videos, har ni några tips på bra personer att följa gällande träningstips etc? Jag har en hund som är mycket osäker och behöver tips för att jobba på att hon inte ska följa med mig konstant. Vi tränar lite agility och det är omöjligt för mig att sätta henne vid startlinjen för att förbereda start.

  • admin says:

   Hej!
   Men vad roligt att höra att du hittar lite inspiration hos oss!!! ?
   Youtube klipp brukar jag söka på utefter vad jag letar efter, exempelvis : ”Stadga hund”… man får upp massor och får kanske sålla lite men även många olika bra tips! ?
   Kikopup, Incredimal-Nando Brown, Zac George, Victoria Stillwell och Sophia Yin är några större namn man kan sitta och kika på om man inte vill söka på nåt specifikt! ?
   På Facebook finns en sida som heter Hundbloggar! där man kan hitta intressanta bloggar att följa om man vill läsa lite! Man kan ofta även följa vissa hundtränares sidor där, tex Apport Hundskola ? eller Incredimal…
   För instagram vet jag inte riktigt, där följer vi alla som vill följa oss! ☺
   Men du kan ju alltid kika på våran sida och se våra följare, sen kika på deras sida om det ser ut att vara någon du vill följa?! (Instagram är ju oftast bara foton och ibland små korta mini-klipp, så kanske inte så mycket ”matnyttigt” egentligen, trots det kan det ju vara inspirerande att se andras framgångar kan jag tycka! Vunnit en tävling eller lyckats med ett hundmöte, det mesta där är ju fokuserat på positiva grejer i verkligheten i folks liv! ?)

   För agility starten; har du provat med Omvänt Lockande? (Finns att läsa om i våran blogg så det kanske du redan sett, bara ett tips ☺)

   Hoppas att svaret gav dig lite att söka på för mer inspiration i eran träning nu iallafall! Ett stort lycka till och Tack!!
   Mvh / Mia & Sara, Apport Hundskola ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *